„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Тя е едва на 4 годинки, когато държи ръката на умиращата си майка, но това, което направи в нейна памет, е просто велико!

29.02.2016 | 15:44
14180 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много хора в днешно време се предават пред най-малките трудности, които им поднася живота. А това не е правилно. В крайна сметка никой не очаква животът да бъде лесен и, ако се предаваме пред най-малката трудност, то как ще станем по-силни?! 

Advertisement:
Advertisement:

Историята на това изключително силно 4-годишно дете буквално изуми, трогна и разплака света.. 

Тя се казва Рема Марвен. Едва на 4-годишна възраст Рема губи майка си, която почива от рак, а в последните ѝ минути живот държи и стиска силно ръката ѝ. Когато с таткото остават сами, обаче, те решават, че вместо да оплакват майката ще направят нещо много по-различно. Нещо, което самата майка е искала- да не тъгуват за нея, а да гледат позитивно на стеклите се обстоятелства, предават колегите от bgkef.com.

В чест на майка си, Рема се научава да пее госпъл- любимата музика на майка ѝ, а след време става ясно и, че детето не само може да пее госпъл, ами и има уникално красив и нежен глас. Бащата прави няколко клипчета на Рема, които първо показва на свои близки и познати, а след това ги публикува и в интернет. 

Детето се превръща в истинска сензация, а когато хората научават и историята ѝ, буквално се влюбват в нея и силният дух, който има. 

Вижте видеото и сами се убедете що за силен характер, чар и ангелски глас притежава това дете! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още