„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Цяло село събира пари, за да построи къща на майка с дете, останали на улицата! Вижте още!

27.06.2016 | 20:22
9740 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В с. Синаговци майка и дете остават на улицата след като домът им е опожарен, информира inews.bg. Беше съобщено, че тече благотворителна кампания по събиране на пари за ремонта на жилището на майката и детето ѝ.

Advertisement:
Advertisement:

Кметът на Синаговци- Иван Иванов, както и хората от селото правят и невъзможното, за да съдействат на Бисерка Славчева и дъщеря ѝ Памела.

Кметът споделя, че през зимата са спрели ремонтните дейности, защото парите свършили.

Кметът на Видин-Огнян Ценков се срещна със семейството и дари лични средства като обеща да осигури строителната бригада на общината, която да се включи активно в ремонтните дейности на изгорялата къща.

Сложили са кофраж и предстои отливане на плоча, но не достигат 1000 лв. за материали. Кметът казва, че при почистването, вторият етаж се е срутил и къщата ще бъде направена само на един етаж. Единственото нещо, което ги бави в момента е набирането на средства. В момента, в който разполагат с достатъчно, ще възобновят ремонта.

В момента жената и детето са настанени под наем при техен съселянин. Дано по-скоро съберат паричките! 

© inews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още