„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Трогателна история! Вижте как любовта надви ракът и не помрачи щастието на тази двойка!

25.08.2015 | 13:32
2288 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Това е изключително трогателната история на Соломон Чау и Дженифър Картър от Канада...

Advertisement:
Advertisement:

Двамата влюбени се сгодили през месец април на 2014 година. На годежа те обявили, че сватбата ще се състои през април 2015 година. Но и двамата си нямали до този момент напредстава, че щастието им ще бъде помрачено само месеци след това. Докато протичала подготовката за сватбата, през декември 2014 година, Соломон научил, че има рак на черния дроб, който има разсейки из цялото му тяло и е нелечим. Така Сол разбрал, че има само няколко месеца живот.. Но не се предал!

Сол и Дженифър решават, че няма да позволят на рака да помрачи щастието им и изтеглят датата на сватбата през месец април 2015 година. По време на цялото тържество Сол не позволил на никой да покаже слабост, тъга и прочие. А той самият не спрял да се усмихва нито за миг. Забавлявали се заедно с гостите си и дори забравили, че Сол скоро ще си отиде..

Само 4 месеца след сватбата, два дни преди първоначално обявената дата, Соломон починал, а съпругата му трогна и разплака целия свят с начина, по който обяви, че съпругът ѝ си е отишъл.

В писмо Дженифър обявява, че Сол си е отишъл след 8-месечна битка с рака. Споделя и, че за 8 месеца Сол и тя са научили повече неща за живота, любовта и щастието, отколкото други хора за цял живот. А относно рака, Дженифър казва, че на моменти дори са забравяли, че Сол е болен, защото той никога не е допуснал покрай него да има тъжни хора, съжаляващи го, а дори напротив. Забавлявал е всички и ги е научил да оценяват истинските неща в живота. А посланието, което Джени иска да остави с писмото е към всички, които имат в семейството си болен от рак, и ги съветва да не позволяват тъгата и мъката по болния и рака да помрачи настоящото им щастие, писаха колегите от kanal3.bg.

© kanal3.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още