„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Трогателна история! Онкоболна майка отказа лечение, за да живее детето ѝ!

30.09.2016 | 11:46
9611 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Майчината любов е всеотдайна и до гроб. Това доказа и Миглена, която отказа лечение за онкологичното си заболяване, за да роди бебето си здраво.

Advertisement:
Advertisement:

Миглена, на 26 години, умира малко след раждането на сина си. В момента за него и сестра му се грижат родителите на Миглена, информира trafficnews.bg. Бабата и дядото имат огромното желание да осиновят внуците си, но живеят при мизерни условия.

Още в началото на бременността медиците откриват рак на Миглена, но тя категорично отказва всякакво лечение.

Бабата и дядото поемат отглеждането на 6-месечното момченце и 3-годишната му кака. Те преживяват с детските надбавки и инвалидна пенсия от 130 лв.

Не оставят децата гладни. Готвят каквото има.

Бащата на бебето е от Сливен, но още не го е припознал. Рядко виждал децата рядко и не помагал. Възрастните хора се страхуват да им вземе децата. Бабата казва, че бащата работи, но парите отиват за алкохол.

Двамата възрастни разчитат социалните служби да дадат на децата  пенсии. А майки от Сливен, познати на семейството, и случайни хора събраха дрешки за децата.

© trafficnews.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още