„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този шофьор попадна в задръстване! Какво направи, обаче? Ще останете изумени!

24.11.2015 | 18:41
6435 четения
217 споделяния
Facebook Share Twitter Share

У нас все по-често срещано явление е шофьорите да попадат в доста голямо задръстване на отиване или прибиране от работа. Ако до преди години това бе нещо наистина рядко срещано, то в днешно време почти всеки човек има кола и пътищата са буквално претрупани, а трафикът доста по-голям. 

Advertisement:
Advertisement:

Ако у нас в задръствания прекарваме по 40-50 минути, докато се приберем след тежък работен ден, то в Калифорния, Ню Йорк и други мегаполиси, хората прекарват часове в колите си, докато стигнат до дома. Голяма част от шофьорите са изнервени, започват да натискат клаксоните си, сякаш това ще помогне някак, и повишават тон безпричинно. А у нас започват и да псуват. Но този човек от видеото по-долу прави нещо съвсем различно, докато се прибере и е попаднал в задръстване. 

Доказано е, че пеенето е най-ефективния начин да се справим със стреса. Именно за това този мъж започва да пее в колата си, а с това започва да заразява и другите шофьори, които се намират покрай него. Няма значение, че не всеки е надарен с певчески данни. Важна е емоцията, с която го правиш. А видеото по-долу ще Ви докаже, че вместо да се ядосвате на поредното задръстване, просто може да се позабавлявате, докато излезете от него, за да не се натоварвате допълнително психически, пишат колегите от bgkef.com. 

© bgkef.com
Advertisement:
217 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още