„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този полицай направи нещо прекрасно, а минути по-късно изгуби живота си! Вижте ВИДЕОТО!

04.03.2016 | 15:44
19275 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Избрахме да Ви разкажем една уникална, истински трогателна история, която ще докосне сърцата и душите Ви.

Advertisement:
Advertisement:

Джерами Хенлууд е обикновен полицай. Една вечер той решава да си поръча храна в известна верига за бързо хранене. Докато прави своята поръчка, към Джерами се приближава едно малко, 10-годишно момченце. Детето моли полицая за пари, с които да си купи бисквити. Полицаят купува на момчето бисквити и започва да си говори с него, разпитва го какъв иска да стане, когато порасне.

Всичко това е заснето от охранителните камери в заведението за бързо хранене. Оказва се, тази постъпка е последното добро дело на Хелууд. Жестът на полицая можеше и да остане незабелязан, ако не бе трагичната развръзка и загубата на живота му само няколко минути по-късно. 23-годишен мъж напада Хенлууд и отнема живота му, разкриват от bgkef.com.

Детето, на което той помогна разкрива, че този единствен разговор е променил напълно живота му. Момченцето добавя още, че е шокирано от внезапната смърт на един толкова добър човек.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още