„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този пингвин изминава всяка година над 5 000 мили, за да види спасителя си!

10.03.2016 | 11:54
13605 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много хора казват, че само кучетата и котките могат наистина да обичат стопаните си и се връщат при тях дори и да се изгубят. Историята, с която ще Ви запознаем малко по-надолу, обаче е доказателство, че не само котките и кучетата могат да обичат стопаните си истински и да се завръщат у дома. 

Advertisement:
Advertisement:

Преди цели 5 години пингвинът, който можете да видите и във видеото по-долу, попада в петролно петно. 71-годишен мъж, обаче го забелязва да стои на остров в близост до Рио де Жанейро, безпомощен, лежащ на скалите. И решава да му помогне. Спасява пингвина от петролния разлив и в продължение на 11 месеца се грижи за него. 

Всеки казвал на мъжа, че пингвина повече няма да се върне, че няма да си спомня спасителя си, но това изобщо не било така. От 2011 година насам пингвинчето всяка година изминава повече от 5 000 мили, за да се върне при спасителя си, като прекарва при него месеците от юни до февруари, предават колегите от 24chasa.bg. 

С всяка година пингвина ставал все по-мил с човека, а една от срещите им е била запечатана на видео. Вижте го тук!

© 24chasa.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още