„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този пеликан бе сам, изоставен и на път да умре, докато не се появи той! ВИДЕО!

27.01.2016 | 13:06
8166 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Тази изключително красива и симпатична, голяма птица е била изоставена от ятото си по време на буря. Вследствие на това не е успяла да излети повече и е останала сама. А това автоматично означава, че нейният шанс да оцелее е изключително малък, защото този вид птици са устроени така, че трябва заедно с останалите от ятото да правят всичко- да ловят риба, да летят. За това жизненоважно за тях е да са заедно. Но този пеликан е останал съвсем сам, предават колегите от bgkef.com.

Advertisement:
Advertisement:

За щастие, пеликанът бива открит от мъж на име Джефри, който е мениджър в сафари парк. Той полага неимоверни усилия, за да научи пеликана да се грижи сам за себе си и определено от видеото по-долу си личи, че е бил страшно привързан към него и за това прави всичко по силите си да му помогне, включително и да го научи да лови риба сам, като първо му показва и го учи как се прави, а след това го пуска сам да си я улови. 

Изгледайте видеото и сами ще се убедите, колко много може да направи желанието на един човек да помогне на една умираща птица. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още