„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този нагъл шофьор открадна нейното място за паркиране, но определено по-късно съжали за действията си! ВИДЕО!

05.12.2015 | 13:05
11027 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всеки шофьор ще се съгласи, че паркингът е от изключително, направо жизненоважно значение, когато трябва да си оставиш колата за няколко часа някъде. Намирането на свободни паркоместа понякога може да се окаже задача с повишена трудност! По неписано правило, празното място за паркиране се заема от водачът, който първи го е видял и е стигнал до него.В клипчето, което искаме да Ви покажем, обаче нещата не седят точно така!

Advertisement:
Advertisement:

Шофьорът на червената кола се готви да паркира на едно празно място, когато в картинката се поява още един, бял автомобил. Последният, без много, много да му мисли се намърдва в празното пространство, като оставя достатъчно място и за червената кола, която паркира до него.

Водачът на белият автомобил определено е нагъл, а и не особено умен. Вземайки мястото на другата кола, той забравя да помисли за една много важна подробност – как ще излезе от автомобила си, коментират от сайта bgkef.com

Кадрите са доста забавни и със сигурност ще Ви разсмеят от сърце! Изгледайте ги и вижте какво става после. А, Вие как бихте реагирали ако се окажете в такава ситуация?

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още