„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този младоженец определено успя да изненада бъдещата си съпруга с това, което направи на сватбения им ден! Вижте! ВИДЕО!

16.09.2015 | 13:39
5960 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Безспорно е, че мечтата на всяко малко, пък и пораснало момиченце, е да се види в бяла рокля и да бъде булка. Още от ранна детска възраст всяко момиченце си мечтае този ден-сватбеният, да дойде по-скоро и планира ли планира как ще протече той.

Advertisement:
Advertisement:

Прави планове, умува какво иска, каква ще бъде булчинската рокля и прочие. След време, обаче, когато поотрасне всяко вече не много малко момиче осъзнава, че всъщност, за да има мечтаната сватба първо трябва да намери мечтая съпруг. И започва да мечтае за него и да го търси, докато не го намери. Понякога това отнема доста повече време, отколкото дамата е предвидила, но в крайна сметка, когато дойде Големият ден тя иска всичко да бъде перфектно. И иска да планира всичко. Но булката от видеоклипа по-долу определено не е планирала едно нещо за големия си ден.

По принцип сме свикнали, че сватбения ден трябва да премине под строго определен план и не са малко случаите, когато двойките правят и специални репетиции за сватбения ден преди това. Но булката от клипчета по всичко изглежда, че не е била предвидила изненадата, която младоженецът иска да ѝ направи.

От видеото става ясно, че той не е мъж, който изразява често чувствата си. Когато иска да го направи, обаче, определено успява, и то по точния начин. А в деня на собствената си сватба направо изумява булката и гостите на тържеството с начина, по който засвидетелства любовта си към бъдещата му съпруга по един уникален и забавен начин.

Убедете се сами, като изгледате видеото, съветват колегите от bgkef

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още