„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този мъж започна да блъска и удря жена по улицата! А как реагираха хората? Вижте сами!

08.01.2016 | 18:41
10577 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всяка година над 1 милион жени по целия свят стават жертва на домашно насилие. Често причините за скандалите са зависимост към алкохола, наркотичните вещества, пари, ревност, хазарт и други семейни проблеми. А насилникът често смята, че той е прав и жертвата постоянно го провокира. 

Advertisement:
Advertisement:

Този социален експеримент, показан във видеото по-долу, има за цел да провери как хората ще реагират, ако видят мъж да бие жена насред публично място или жена да бие мъж. Колкото и странно да Ви прозвучи, мъжете също стават жертви на домашно насилие, и то доста често. В света на всеки 37 секунди един мъж става жертва на физическо насилие, наложено му от жена. Но този проблем някак си обществото все още не го е приема, защото мъжете се  смятат за силния пол и малко хора вярват, че биха се оставили на жена да ги набие. 

Твърде вероятно е и заради това да са такива резултатите от социалния експеримент..

Във видеото ще видите колко много хора се втурват да помагат на жената, докато мъжът я бие. А на места той дори е на косъм да си изяде боя от други, непознати мъже. Не така стоят нещата, обаче, когато жената започва да бие мъжа.. В този момент всички стоят настрана, не реагират и дори започват да гледат сеир, както се казва, коментират колегите от ПИК. 

Видеото е доста интересно и любопитно. А мотото му е "Ако видиш нещо – КАЖИ нещо!“.. 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още