„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този мъж всеки ден следи жена си до работа.. А причината разчувства стотици хора по света!

26.09.2015 | 19:49
7497 четения
180 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Любовта е едно от най-възвишените чувства, които един човек може да изпитва. Какво, обаче, всъщност е любовта? Какво всъщност означава да обичаш даден човек? Това са въпроси, на които едва ли много хора ще отговорят по един и същи начин, защото всеки човек, сам за себе си, разбира любовта по различен начин. Но ето как я разбира този мъж, чиято съпруга мистериозно губи зрението си. 

Advertisement:
Advertisement:

Първоначално те са двойка, която изключително много се обича и с времето любовта им не избледнява. Но един ден жената губи зрението си и разбира, че ще остане сляпа завинаги. Въпреки състоянието си, обаче, тя не позволява на съпругът ѝ да ѝ помага, а дори напротив. Иска да върши всички, което до сега е вършила сама, без неговата помощ, за да не си помисли той, че тя вече не го обича. Но той така и не я оставя сама.. 

Всяка сутрин и подава нещата, които тя не може сама да намери, но никога не го прави явно. А, когато сутрин тя тръгне за работа, той винаги я проследява до работното ѝ място, за да е сигурен, че е стигнала невредима, а колегите ѝ си мълчат, че той я съпровожда, разкриха колегите от bgkef.com. 

Самият мъж споделя в късометражния филм-"Blind Devotion" , че за него любовта не е чувство, а действие, чрез което показваш на другия, че го обичаш. А самият филм, който трогна стотици и дори хиляди хора по целия свят, е направен по книгата "Ти и аз завинаги" от Франсис Чан. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
180 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още