„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този мъж вижда как нещо лети изключително бързо към колата му! Какво е? Вижте сами!

09.01.2016 | 14:13
3555 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много хора и най-вече шофьори подценяват зимният сезон и си мислят, че шофирането по време на зимата е същото, като през лятото, но това съвсем не е така. Едва ли има инструктор, който да не предупреждава бъдещите шофьори, че шофирането през зимата трябва да се прави с поне 2 пъти по-висока предпазливост. А видеото по-долу ще Ви покаже и защо е така. 

Advertisement:
Advertisement:

Не е ясно кога и къде е заснето видеото, пишат колегите от ПИК. На него, обаче, се вижда една от опасностите, която дебне на пътя през зимния сезон. Шофьорът вижда, че към колата му лети някакъв обект доста бързо, но не предприема никакви действия да го избегне. Дали не е видял, че летящото нещо към него е голямо парче лед, дали е се е разеял по време на шофиране, не е ясно, пишат колегите от ПИК. Факт е, обаче, че заради бездействието на шофьора, парчето удря предното стъкло на колата и го прави на парчета. А някое от тях като нищо може да се забие по някоя част от тялото на човека зад волана.

Бъдете внимателни при шофиране, независимо кой годишен сезон е и най-вече не забравяйте, че на пътя има и други хора. Пазете ги! А най-вече през зимата, когато пътищата често са заледени, хлъзгави и предразполагат за ПТП-та. 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още