„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този мъж прави 365 незабележими предложения за брак на приятелката си, докато не се случи това!

10.01.2016 | 18:41
21327 четения
596 споделяния
Facebook Share Twitter Share

През последните години сме виждали какви ли не предложения за брак – във въздуха, под вода и къде ли още не. Затова, изглежда все по-трудно и дори невъзможно да предложиш на любимия човек по уникален и невиждан начин.

Advertisement:
Advertisement:

Днес, обаче ще Ви покажем един наистина уникален и невиждан до сега начин да предложиш брак! Това е флашмоб, заснеман в продължение на точно една година! Джейми Смит се подготвя да зададе заветния въпрос на своята приятелка повече от година. Всеки ден, през този период той заснема различно послание, с което да поиска ръката ѝ.

Финалното предложение е отправено на един плаж, намиращ се в Аруба. Джейми моли родителите и братята си да заведат приятелката му точно там и да и покажат видеото, в което той и предлага да прекарат живота си заедно цели 365 пъти, обясняват от сайта bgkef.com.

След като приятелката на Джейми вижда кадрите избухва в сълзи, заобиколена от семейството и приятеля си. Как приключва всичко и дали това дълго подготвяно предложение ще има щастлив край? Изгледайте видеото и ще разберете!

© bgkef.com
Advertisement:
596 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още