„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този мъж отиде да регистрира самолетния си билет! Това, което му се случи, обаче го остави без думи!

29.11.2015 | 17:19
6402 четения
192 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В столицата на Полша, Варшава, на летище Шопен на 25 ноември националната авиолиния “LOTPolishAirlines”,  „отпразнува“ по много нетрадиционен и интересен начин своят половин милионен пътник.

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от bgkef.com съобщават, че инициаторите са се постарали с подготовката като са организирали флашмоб. Разбира се, всички знаем, че това е предварително запланувана и организирана масова акция, в която голяма група хора се появява внезапно, като че ли от никъде, на обществено място и в продължение на броени минути изпълнява някакво представление, спектакъл, танц или друго.

Организираното от авиолинията представление протича по следния начин: На летището петстотинхилядният пътник, който трябва да лети на Boeing 787 Dreamliner се отправя до едно от чек-ин гишетата. Обстановката е както винаги натоварена, навсякъде щъкат хора, кои чужденци, кои поляци. Докато всичко е нормално, праволинейно и някак си сиво около главния ни герой, той стига до служителката, която приема документите му. Тя е елегантна, красива, млада дама с руса коса. Изведнъж хубавицата започва да пее световния хит, песента “Mammamia” на легендарната шведска група ABBA.

В интерес на истината, служителката е част от музикалния театър ROMA. Изпълнението е изпълнено с положителна енергия, дарява на всички присъстващи усмивки и ги забавляват с танци. Това наистина е един нетрадиционен, неочакван начин да се отпразнува половинмилионния си пътник!

© bgkef.com
Advertisement:
192 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още