„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този мъж изкарва прехраната си с просия, а кара кола за над 100 000 евро! Как така?!

09.03.2016 | 10:29
36508 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Да имаш кола за 100 хиляди евро и да просиш милостиня по улиците звучи доста нелогично. Оказва се, обаче това е реалността поне за Матю Блинтън!

Advertisement:
Advertisement:

Матю е на 35 години, живее в Англия и от години прости по улиците заедно с кучето си. След поредния ден прекаран в просия, Матю е заснет как се качва в спортен автомобил на стойност на 100 хиляди евро, паркиран на местен паркинг. Видеото става сензация за отрицателно време. Хората, помагали на Матю са повече от възмутени от разкриването на истината.

Самият просяк твърди, че колата е подарък от неговата баба, а самият той живее в дома на свои приятел. Малко след разкритията за двойнственият живот на Матю започват да валят заплахите срещу него, споделят от lifebg.net. Псевдопросякът заявява, че колата му е открадната, а той се страхува за живота си.

Разкритията ни най-малко не притесняват Матю, който обяснява, че умира от глад, защото хората са престанали да му дават милостиня!

От местната полиция хвърлят яснота по интересният случай. Те разкриват, че просякът в действителност е наследил сума пари от роднина. Матю, обаче бързо е изхарчил всичко наследено и останал без пукната пара. Тогава отново е започнал да проси. След като кадрите със спортната му кола станаха публично достояние, на мъжът ще му се наложи да си потърси друг източник на препитание!

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още