„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този мъж има над 800 деца.. Вижте неговата история!

07.02.2016 | 14:31
15247 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Да превърнеш донорстово на семенна течност в своя професия може да звучи откачено за повечето хора, но не и за Саймън Уолсън. Този мъж развива доста успешен бизнес, продавайки именно биологичният си материал, в социалната мрежа. Доказателството за успеха на начинанието на Саймън е фактът, че към днешна дата той е баща на над 800 деца. Е, поне от чисто биологична гледна точка!

Advertisement:
Advertisement:

Желаещите да се възползват от услугите на Саймън трябва да заделят 50 паунда. Според самият него, основното му предимство е фактът, че продава „пресен материал”, а не замразен, какъвто има в клиниките за донори, разказват от zajenata.com.

Преди да започне да се занимава с това, Уолсън е работил в парфюмерийният бизнес на родителите си. Идеята да продава собствената си сперма му идва, след като се развежда. От брака си, Саймън има 2-ма сина, но споделя че винаги е искал повече деца. Втората му жена, от която предприемачът има дъщеря  не приема никак добре бизнес начинанието му и 2-мата се развеждат след 10 години брак. Дори последното му гадже, с което са изкарали 3 години заедно го зарязва, заради работата му. За разлика от жените, децата на Саймън нямат нищо против странният му бизнес и дори го намират за забавен.

Уолсън разкрива, че полaга сериозни грижи за качеството на продукта си – редовно ходи на прегледи, а материала си поставя само в стерилни чашки.

Саймън няма никакво намерение да спира с производството на деца. Той не крие, че иска да постави рекорд в това отношение, задминавайки бройката от 1000!

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още