„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този мъж хвърли жена си и децата си през прозореца, но за да им спаси живота!

25.02.2016 | 14:59
25404 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Понякога хората са принудени да правят на пръв поглед шокиращи неща, за да спасят или защитят себе си и близките си. А този баща определено направи нещо на пръв поглед шокиращо, но животоспасяващо за семейството му! 

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото, което сме Ви показали малко по-долу, се вижда как бащата хвърля, в буквалния смисъл на думата, жена си и децата си през прозореца на дома си, а случайни минувачи отдолу ги хващат, за да имат минимални наранявания.. Защо го прави, обаче? 

Всъщност го прави, за да спаси животът им! 

В дома на семейството избухва голям пожар, а единственият изхода, през който могат да се измъкнат е въпросния прозорец. Майката и децата вече дишали трудно, заради вдишването на гъстия дим от разразилия се огън и още дори минута забавяне е можело да бъде фатална за тях. За това бащата решава да ги хвърли през прозореца, въпреки че е щяло да имат физически наранявания, предават колегите от bgkef.com. 

Самият татко е пострадал най-много, тъй като е изгорил доста сериозно ръцете си в пожара, но е жив, както и семейството му. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още