„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този мъж бива изолиран цял живот, докато накрая не прави това!

30.11.2015 | 18:45
4916 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прегръдката... това усещане за топлота, за загриженост, за сигурност.

Advertisement:
Advertisement:

Bgkef.com предава, за една новина, заредена с много положителна емоция, но и с много важно послание. В Швейцария ProInfirmis, най- голямата организация за хора с увреждане, прави една много важна кампания.

На оживена пешеходна зона се появява човек, който е облечен като голям мечок. В началото той изглежда сякаш се е загубил, но след известно време започва да търси контакт с околните, разпервайки лапите си за прегръдка. Хората в началото подхождат несигурно, но след това започват да го прегръщат- млади и стари, жени и мъже, деца, всички го прегръщат с усмивка и си правят снимки с него. По- късно човекът в мечешкия костюм сваля главата, част от облеклото  и се показва господин Фабиан Бишофф, който е на 28 години. Той страда от черепно- мозъчна травма, поради, което много хора избягват контакт с него.  Докато държи огромната плюшена глава под мишница пита минаващите хора: „Необходимо ли е да се предрешаваме, за да се сближим?“

Проектът е наречен „Ние също имаме наш живот“, целящ  да интегрира хората с увреждания в обществото. Той е спечелил много награди и добива огромна популярност в последно време.

Това е една прекрасна рекламна кампания, изпълнена с много любов и мечешки прегръдки. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още