„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този човек спасява живота на 669 деца, а ето как реагира когато се видя с тях след десетилетия!

27.02.2016 | 15:13
25793 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За много хора важи фразата, че да се родиш не означава, че ще станеш човек. Да си човек е по-скоро състояние на духа. А мъжът, за който ще Ви разкажем днес е не просто човек, а голям човек!

Advertisement:
Advertisement:

Той се казва Никълъс Уънтън. През 1938-1939 година Сър Никълъс спасява от нацистки лагери на смъртта 669 еврейски дечица. Води ги на безопасно място във Великобритания, а накрая дори не знае кои са те. Просто 669 непознати деца. След като войната приключва стореното от Никълъс остава неизвестно, докато през 1988 година съпругата му не намерила списъка с имената на всяко едно спасено дете. 

През същата година Сър Никълъс е поканен да се запознае с едно от тези деца, но не подозира, че съпругата му е направила нещо много по-различно, предават колегите от bgkef.com. Тя се е свързала с всяко едно от тези деца, но го пазят в тайна, докато водещата на предаването, където е била срещата не пита дали в публиката няма и някой друг, чийто живот да е спасил Сър Никълъс.. И тогава се случва нещо уникално! Хората в цялата зала стават! Той е спасил живота на цялата публика! 

Реакцията му можете да видите тук! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още