„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този брат подари най-хубавия сватбен подарък на сестра си! Вижте!

19.11.2015 | 13:24
11331 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Сватбата е една от най-важните церемонии за една жена. Тя освен сключване на брак представлява и преход на булката от семейството на родителите си към семейството на мъжа й. Ето за това и една от важните традиции на сватбата в Америка е „последния танц с бащата”.

Advertisement:
Advertisement:

bgkef.com ни споделят за една сватба, на която булката получава много специален подарък. Баща й е починал дни преди церемонията от коварен рак на панкреаса. За това, на самата сватба, братът на булката ѝ прави изявление за това, че баща им е починал и сега сестра му няма да има този последен танц, но за сметка на това той моли всички мъже от рода им, които присъстват в залата да танцуват с красивата булка в знак на подкрепа и съпричастност.

Освен всичко това братът е записал една от любимите им песни в негово изпълнение и това е песента, на която мъжете ще танцуват с булката. Темата на музикалното изпълнение е много подходяща, тъй като в него се пее за това как „ти ще си останеш моето малко момиченце”. След това изявление облечената в бяло булка е толкава изненадана и разчувствана. Музиката зазвучава, танцът започва, а тя заплаква и не може да си скрие сълзите. Кавалерите идват, сменят се и си отиват. Но жестът на брата към булката със сигурност тя ще запомни за цял живот.

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още