„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този баща снима дъщеря си всеки ден в продължение на цели 16 години.. Защо го прави? Вижте сами!

24.11.2015 | 18:39
11957 четения
380 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Напоследък на родителите им е станало като мания да снимат децата си всеки ден, в какви ли не пози, с различни тоалети, прически и прочие. Тъжното в случая е, обаче, че вместо да снимат децата си за спомен, те ги снимат, за да ги покажат във Фейсбук и за да проверят колко лайка и коментара ще съберат. А да не говорим и, че напоследък родителите се чудят в какъв конкурс по-напред да включат детето си, сякаш искат да докажат на някой, че детето им е най-харесвано и сладко. Но този баща прави нещо доста различно.. 

Advertisement:
Advertisement:

В продължение на 16 години той снимка всеки ден дъщеря си. Причината да го прави е, че иска да запечата как тя се е променяла с всеки изминал ден и е пораствала пред очите му, без той дори да забележи. Факт е, че повечето родители не осъзнават и не разбират кога малкото им детенце е порастнало и си го смятат за тяхното малко бебече. Но това, колкото и да им се иска, не е така. Децата растат и порастват, променят се и никой не може да спре това. 

Видеото, което можете да видите по-долу, е събрало всички тези снимки на момичето, правени всеки Божи ден в продължение на 16 години. А дали "фотосесиите" ще продължат и за в бъдеще, за сега не е ясно, коментират колегите от bgkef.com. 

 

© bgkef.com
Advertisement:
380 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още