„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този баща се преструва, че бие детето си! Вижте, обаче защо го прави!

29.11.2015 | 15:02
25548 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Според масово разпространеното схващане е напълно нормално един дом да се охранява от куче. Всъщност, преди много, много години, когато все още не е имало алармени системи и дебели, заключващи се с няколко ключа врати, отговорността за дома е била поверена, именно на кучето.

Advertisement:
Advertisement:

Какво, обаче смятате за котка в ролята на охрана на дома? Звучи доста странно, нали? Въпреки малкият си размер и миловидния си вид, обаче котките не остават много по-назад от кучетата, когато въпроса опре до защита!

Вижте това видео! Това, със сигурност ще Ви накара да се замислите по въпроса колко силен е инстинкта за защита на една котка, щом под въпрос бива поставена сигурността на едно от нейните любими същества!

В кадрите един мъж се преструва, че наранява физически малко и беззащитно бебе. Тази симулация, обаче изглежда напълно реална за домашната котка. Вижте уникалните неща, които животното прави, за да защити детето, коментират от bgkef.com.

Това е истинско доказателство, че видът на животното няма никакво значение, щом то приело даден човек за свои истински и верен приятел! Наистина уникално! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още