„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този баща печели почти 3 млн. долара от лотарията! Какво стана, когато съобщи новината на синовете си, обаче?! Вижте сами!

04.03.2016 | 16:35
16467 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Напоследък всички много са се зарибили да си купуват лотарийни билетчета, да търкат, да пускат фишове и да се надяват, ей така, от нищото да ударят големите пари. Вярвате или не, обаче има и такива, които печелят и доказват, че от лотарията може да се печели.. И то много пари! Е, не винаги и не всеки, но понякога съдбата се усмихва точно, когато най-малко очакваме и ни възнаграждава за нещо, което сме направили. 

Advertisement:
Advertisement:

Как, обаче се съобщава новината на близките, че от днес нататък са богати? Или направо милионери? Ами, вижте видеото и ще видите! 

Този баща е ударил цели 2,7 милиона долара от лотарията и му предстои да съобщи новината на синовете си. Той, обаче иска да запечата момента на видео и слага скрита камера. 

Вижте само какъв подход има и как малко по малко съобщава голямата новина на децата си, за да не предизвика истерия и прекалено много емоции, коментират колегите от bgkef.com. 

Много добър пример! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още