„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този баща определено поднесе на дъщеря си най-прекрасния сватбен подарък!

15.01.2016 | 11:47
6311 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Знаете ли колко голяма и силна може да бъде бащината любов? Често хората си мислят, че бащите трябва да бъдат строгите възпитатели в едно семейство, но това не е така. Да, може да са "плашилата" и по-взискателните в сравнение с майката, но бащите обичат своите дъщери повече, отколкото предполагаме. И само един баща може да разбере друг баща относно любовта му към малкото му момиченце. 

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото по-долу ще видите как този баща изненада дъщеря си в сватбения ѝ ден, като ѝ подари най-страхотния подарък.. 

Когато идва ред бащата да вдигне тост за младото семейство и да ги благослови, този мъж става и започва да пее една наистина уникална песен- "I Loved Her First", но с езика на глухонемите. А, защо това е толкова трогателно? Защото дъщеря му-Ники, е преводач на жестомимичния език и на таткото му е била нужна една година, за да научи думите на песента от началото до края.. 

Колегите от bgkef.com коментират, че понякога бащите не показват чувствата си към децата си явно, но кое дете не знае, че татко му го обича?! Кадрите са наистина уникални! Изгледайте видеото и се убедете сами! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още