„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Този баща направи нещо уникално, за да подкрепи различната си дъщеря!

01.03.2016 | 17:36
17256 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За всяко дете е от изключително значение родителите му да го подкрепят, независимо какво е то. За съжаление, често родителите пренебрегват желанията на детето си, заради техните собствени, особено когато става въпрос за образование, начин на живот, външен вид и прочие. Но истината е, че всеки човек си има виждане за собствения си живот, желания и за подрастващите тийнейджъри е особено важно да усетят, че родителите им ги подкрепят. 

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото по-долу ще видите нещо необичайно, но много смислено и силно, коментират колегите от bgkef.com. В него се разказва историята на едно "различно" момиче. Тя най-вероятно сега се е преместила със семейството си в нов град, нова къща, ново училище и нови съученици. Именно те, обаче, очевидно не я приемат много добре, именно защото е различна от тях и определено се вижда, че момичето страда от този факт. За да подкрепи дъщеря си, обаче, нейният баща прави нещо удивително, което кара момичето да се усмихне и да се убеди, че родителите ѝ я подкрепят, независимо каква е тя!

Това е най-важното! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още