„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той взе празни кутия от обувки и 10 щипки, а това което направи с тях е уникално!

09.03.2016 | 10:34
8211 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има човек, който поне един път в живота си да не си е мечтал да притежава собствена джага в дома си! За съжаление, това е едно доста скъпо удоволствие, което малко хора могат да си позволят да инсталират в собствената си къща. Как ще реагирате, обаче ако Ви кажем, че можете да имате джага в дома си, при това напълно безплатно?

Advertisement:
Advertisement:

Всичко, което Ви е необходимо е малко свободно време и някои материали, които вече така или иначе притежавате. Разбира се, тази саморъчно направена джага няма да е толкова голяма, но с нея ще Ви бъде също толкова забавно, обещават от pik.bg!

Въоръжете се с кутия от обувки, 10 шипки за пране, по 5 от различен цвят, ножица, амбалажна хартия,  парче плат в цвят по избор, 4 бамбукови пръчки и едно топче за пинг-понг. Изработката на джагата не е никак трудна – просто следвайте инструкциите от видеото, по-долу, стриктно. Ако изпълните всичко, както трябва не след дълго ще имате собствена, забавна игра в дома си. Гарантираме, че с нея ще прекарате изключително много забавни часове, играейки с близки и приятели.

Така, че не отлагайте повече – вземете необходимите материали, запретнете ръкави и си подарете джагата, за която винаги сте мечтали!

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още