„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той влезе в клетката на това малтретирано куче и започна да се храни с него! Защо го прави? Уникално!

12.03.2016 | 15:45
10240 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има човек, който да не знае за какво повечето хора си купуват питбули. Именно тази порода кучета са провъзгласени за царете на кучешките боеве, защото много хора ги използват именно за това. Режат им опашките, ушите, подлагат ги на какви ли не изтезания, само и само да станат още по-издръжливи. 

Advertisement:
Advertisement:

Героят в историята, която ще Ви разкажем днес също е питбул. Той е бил тормозен и изтезаван от предишния си собственик, но за щастие попада на изключително добър и грижовен ветеринар, който го измъква от ужаса, в който живее, разкриват колегите от bgkef.com. 

Понеже кучето е страшно наплашено и стресирано, ветеринарят решава да спечели доверието му по доста странен начин. За да покаже на кучето, че няма да му направи нищо лошо, лекарят влиза в клетката при него и започва да се храни. Методът му е изключително нетипичен и странен, но е факт, че има ефект. 

Във видеото тук можете да видите какво се случва с питбула, след като добрият ветеринар буквално го връща към живота след дълги мъчения. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още