„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той си отряза съвсем сам единия пръст на ръката, защото родителите му се скарали, че постоянно играе игри! Вижте още!

12.03.2016 | 15:35
10978 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За никой не е тайна, че днешните деца, които имат привилегията да боравят с модерни смартфони, таблети и т.н. и направо се зомбират с тях. Ако родителите не наложат контрол едно дете може да прекара часове втренчено в екрана на смартфона си, игрейки игри. А на всеки му е ясно, че това не е никак полезно. 

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от zajenata.bg разказаха една меко казано скандална история, обаче.. Действието се развива в Китай, а главното действащо лице в нея е 11-годишното момче с прякор Пенг. 

Пенг бил буквално вманиачен в играенето на игри по цял ден и прекарвал от сутрин до вечер с телефон в ръка, на който цъкал различни игри. Родителите му, обаче не одобрявали това, което Пенг прави, а още по-малко одобрявали какъв пример дава на по-малкия си брат, който бил само на 6 годинки, но вече прекарвал часове, гледайки батко си как играе. 

Един ден, обаче, докато готвила в кухнята, а Пенг отново играел на телефона си, майка му му направила забележка. Но не подозирала какво ще последва...

След направената забележка да остави телефона и да помогне на брат си с домашните, Пенг хванал един от големите ножове в кухнята и си отсякъл собственоръчно показалеца на лявата ръка. Родителите останали втрещени и се шокирали от случилото се, но бързо се взели в ръце и откарали Пенг в спешното, където над 3 часа лекари се опитвали да пришит отсечения му пръст.. 

Отдавна е доказано, че модерните технологии правят децата страшно агресивни, така че бъдете внимателни! 

 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още