„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той прекарва 39 години в затвора за престъпление, което не е извършил! Вижте как реагира, когато го пуснаха на свобода!

26.02.2016 | 16:03
28610 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Няма по-ужасно нещо от това да знаеш, че си невинен, а никой да не ти вярва.. А още по-ужасното е, когато те вкарат в затвора и осъдят на доживотен затвор за престъпление, което не си извършил. Но, както знаем, истината винаги излиза наяве, правдата възтържествува и накрая всичко се подрежда. 

Advertisement:
Advertisement:

В тази история ще Ви разкажем за един човек на име Рики Джексън, който прекарва цели 39 години в затвора, без да е виновен. През 1975 година съдът го осъжда на доживотен затвор, след като 12-годишно дете дава лъжливи показания в полицията и го обвинява несправедливо, че е участвал в побой с двама съучастници, заливане с киселина и стреляне два пъти по един и същ човек, който отишъл да си прибира наема от търговски магазин. 

Защитата на Рики не успява да оправдае подсъдимия и съдът му налага доживотен затвор. Цели 39 години по-късно, обаче, вече порастналия 12-годишен тийнейджър отишъл доброволно в полицията и разкрил, че никога не е виждал с очите си престъплението. Това веднага налага отмяна на присъдата на Рики и той бива пуснат на свобода, предават колегите от bgkef.com.

Неговата реакция на излизане от съда е била запечатана на видео, а него можете да видите тук! Изключитлно трогателен момент.. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още