„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той отива и започва да рита по клетките на тези кучета, но накрая си получи заслуженото!

23.01.2016 | 17:16
13033 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

По света има какви ли не хора с какви ли не странни разбирания. Интересно е, обаче, ако с действията си навредят на някой или на себе си, кой понася последствията, след като те сами си търсили белята, както се казва. 

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото по-долу ще видите един такъв младеж, който зорлен си търси белята, като ходи и рита затворени в клетка кучета. Очевидно кучетата не са много дружелюбни и разбираемо. Затворени в тесни клетки, някакъв хлапах отива и ги рита. Нормално да се озлобят от страх. Въпроса е от какъв зор този младеж решава да се заяжда с кучетата и да ги предизвиква, вярвайки че те няма да направят нищо, защото са затворени? 

Не след дълго, обаче, едното ритано куче успява да хване кракът на момчето, с който го е ритал и определено няма намерението да го пуска скоро, коментират колегите от bgkef.com. 

Интересното е, ако едната клетка се отвори при ритането, кой ще понесе последствията, че са нахапали младежа и кой ще е виновен?! Кучетата, които не са му направили нищо, а той рита нарочно, или той, че е отишъл при тях по собствено желание да ги дразни?

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още