„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той казва на няколко момчета да ударят това красиво момиче, но ето как реагираха те!

23.02.2016 | 17:13
10609 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За проблема с насилието над жените и деца се е говорило и писало милиарди пъти. Всеки знае, че насилието не е нещо хубаво и само от дома и родителите зависи, дали ще научат децата си да го упражняват, или не. Този експеримент, обаче, може да послужи за пример на доста мъже у нас, пък и не само, които посягат редовно на жените и децата си за щяло и нещяло. 

Advertisement:
Advertisement:

Във видеото ще видите как този мъж запознава пет различни малки момченца с едно и също красиво момиче. Първоначално мъжът разпитва децата на колко са годинки, как се казват, какви искат да станат като пораснат, какво харесват в момиченцето и прочие. Кулминацията на клипа е обаче, когато мъжът казва на момченцата да ударят шамар на девойката.. 

Именно тогава и 5-те момченца се смръщват, засрамяват и отказват да посегнат на дамата, предават колегите от bgkef.com. А защо го правят? Ами много просто! От отговорите им съдим, че те просто са научени, че жена не с удря дори и с цвете, защото са по-слаби от мъжете и е меко казано жалко да посегнеш на по-слабо създание. А отговорът на едното момченце направо смая всички.. 

То просто каза, че няма да посегне на девойката, защото е мъж! И е много прав! Никой уважаващ себе си мъж не би посегнал на жена, най-малкото защото е физически по-слаба от него и не може да се защити.. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още