„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той изчезва преди 30 години и губи паметта си! Изведнъж, обаче нещо преобръща живота му! Вижте!

06.03.2016 | 11:19
24029 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Всички сме гледали филми, в които главният герой страда от амнезия, но изведнъж се случва нещо, което отключва спомените му и той си спомня всичко забравено. Ако това звучи напълно нормално в света на филмите, то в реалността достоверността на нещо подобно може да се постави под въпрос.

Advertisement:
Advertisement:

Днес, избрахме да Ви разкажем, именно една такава история, която не е част от сюжета на някой филм, а самата истина.

 Едгар е от Канада. Той е бил 21-годишен, когато изчезва безследно от дома за инвалиди, намиращ се в провинцията в Онтарио. Мъжът има забавено развитие и съзнанието му е като на едно дете на 12 години.

Преди 30 години Едгар се качва на един автобус и изчезва безследно. Какво се е случило след това с него, мъжът не помни, разказват от zajenata.bg. През 3-те десетилетия, в който се е водил изчезнал, Едгар е живял в района на водопада Ниагара. Той се е представял на хората с различни имена. Най-неочаквано, обаче един ден, като от нищото, паметта му се завръща и той си спомня кой е всъщност!

Колкото и фантастично да звучи тази история тя е самата истина, а самоличността на Едгар е била потвърдена от канадските власти, след направата на множество ДНК тестове. 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още