„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той има най-странния приятел на света! Няма да повярвате!

12.03.2016 | 15:51
8593 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ако кажете на някого, че може да има приятелство между човек и мечка гризли, най-вероятно той ще Ви се изсмее. А, ако го направи, покажете му това видео! То е наистина уникално! 

Advertisement:
Advertisement:

Колегите от bgkef.com показаха и разказаха историята на един мъж и най-добрият му приятел- мечката Брутус. Да, точно така! Най-добрият приятел на този мъж е мечка гризли. 

Преди години той намира мечето до мъртвата му майка и решава да се погрижи за него. Спасява го и започва да го гледа как расте, докато малкото мече се превръща в огромна мечка гризли. С времето мъжът и Брутус стават толкова близки, че мечката дори кумува на сватбата на стопанина си, а докато хората гледат ужасено и си представят как мечката ги напада, Брутус дава сладки мечешки целувки на младоженеца.

За много хора тази история ще се стори не само шокираща, ами и нереална. Факт е, обаче, че за връзката между мечката и мъжа има направено кратко видео, което можете да видите тук. А то е наистина очарователно.. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още