„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той им оставя кутия, но първоначално те не разбират какво има в нея! Какво се случи след това? Вижте!

24.02.2016 | 10:31
16805 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За две дечица няма нищо по-сплотяващо и хубаво от това, да им подариш домашен любимец. Независимо дали рибки, папагал и т.н., едва ли има дете, което да не се зарадва.. По принцип, най-желания подарък за всяко дете от към домашни любимци са кучетата и котките. Котките, обаче няма как да се разхождат и да бъдат обучавани и именно за това повечето хора предпочитат кучетата за домашни любимци. А бащата от това видео, определено успя да изненада децата си и да ги разплаче, дори, от щастие..

Advertisement:
Advertisement:

Той оставя до малчуганите, които си пишат домашните в този момент, кутия, която те дори не забелязват първоначално. Когато, обаче, от кутия се показа една малка, пухкава, кучешка главичка момиченцето направо замръзна и не осъзна какво означава малкото пале в кутията. В последствие с братчето си установяват, че родителите им им правят подарък- домашен любимец и буквално се разплакаха от щастие, предават колегите от bgkef.com..

Какво по-хубаво от това да зарадваш до сълзи децата си..? Толкова мило.. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още