„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той е зависим и бездомен.. Когато видите какъв талант има, обаче, ще останете без думи!

09.03.2016 | 10:20
22211 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Светът е пълен с талантливи хора, които по стечение на обстоятелствата не са имали възможност да покажат таланта си и да се развиват.. Не веднъж сме Ви показвали подобни истории за бездомници, които са самоуки, но имат уникален талант- да пеят, да свирят на някакъв инструмент, да танцуват и прочие. А днес ще Ви покажем уникалният талант на бездомника Рафаел, който за съжаление е и зависим към тежките наркотични вещества..

Advertisement:
Advertisement:

Той никога не е учил в училище, живее на улицата, а когато му дадат бои и платно, само с едната си ръка, прави уникално красиви и пъстри картини,пълни с енергия. Тъжното е, че Рафаел дава всичките си пари, които изкара от просия през деня, за да си вземе дозата, тъй като е пристрастен към тежките наркотични вещества предават колегите от ПИК. 

Във видеото малко по-долу можете да видите какви уникални картини прави Рафаел само с 3-4 бои и ръцете си. Творбите му са наистина уникални.. Дано някой ден той бъде забелязан и талантът му оценен.. 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още