„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той е само на 16, а вече има бизнес! Ето с какво се занимава най-младия предприемач у нас!

19.07.2016 | 16:01
22411 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Само на 16 години e най- младият предприемач в България! Възпитаник е на 23-то училище „Фредерик Жолио-Кюри” в столицата.

Advertisement:
Advertisement:

За да започне бизнеса си е използвал земеделски имот в Добричко, който е собственост на неговите баба и дядо. Засадил 150 лешникови дръвчета и очаква от тяхната продукция да изкарва по 8000 лева на година, споделят от economic.bg.

Димитър Керанов – младия предприемач, от малък обича земеделието. Първото си дърво засадил на 4 години. За това го подкрепили баба и дядо. Също те го научили как да полага грижи за земята, за да си осигурява прехраната. Точно заради това решава да се запише в паралелка по предприемачество и бизнес в 23-то училище в София.

Преди година Митко решава да започне да отглежда лешници и да приложи наученото.

Момчето започва бизнеса само със свои пари, които спестявал от джобните, от рождени дни и празници.

Със спестените парички момчето си купува 2 декара земя в село Войниково, Добричко. Засажда 150 лешникови дръвчета. Радва се на подкрепата на цялото си семейство.  Убеден е, че резултатите няма да закъснеят.

Младият предприемач е водил разговори с фирми, които ще изкупуват продукцията му. Той е убеден, че земеделието има бъдеще и от него могат да се изкават много пари.

© economic.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още