„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Той бе пристрастен към таблета си, но жена му успя да му даде добър урок!

22.02.2016 | 18:44
7869 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли вече има човек, който да няма поне един свой близък със зависимост към телефона, таблета, лаптопа си и прочие. Технологиите отдавна вече са завладяли по-голямата част от света, но има неща, които не могат да бъдат заменени и днес ще Ви покажем именно една такава ситуация. 

Advertisement:
Advertisement:

Мъжът на тази жена на име Ема очевидно е пристрастен към таблета си и постоянно се опитва да го наложи и на нея, и на детето им. Това, очевидно, наистина ядосва Ема и с право. Не всичко в този живот е технологии. Да, вярно е, че модерните смартфони и таблети ни позволяват да вършим работа, където и да сме или да гледаме филм, докато пътуваме на дълги разстояния, но това не означава, че трябва да ги превърнем в неразделна част от нас. Да, бързото свързване с близки и приятели, които са на другия край на света също е голям плюс на модерните технологии, но никога не трябва да ги превръщаме в наша зависимост. 

Първоначално мъжът на Ема дори и се подиграва, че не е технологично "напреднала", но когато изведнъж му свърши тоалетната хартия, докато е в тоалетната, мъжа осъзна, че май малко е прекалил, предават колегите от bgkef.com. 

Изгледайте видеото и дори го покажете на Ваши близки, които много приличат на мъжа от кадрите.. Определено ще им повлияе. 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още