„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това видео ще Ви просълзи! Спомняте ли си живота на село..?

12.02.2016 | 18:51
21191 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

За съжаление днешните деца надали ще имат късмета да имат детството, което имахме ние, децата на 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години.. Безгрижното тичане по зелените поляни, ритането на топка на селското игрище, спокойствието, тишината, чистият селски въздух, ароматът сутрин на току-що приготвени мекички или бухтички и играта с домашните животни.. 

Advertisement:
Advertisement:

Да, именно тези неща надали ще видят нашите деца, защото те избледняват все повече в последните години и вече са такава рядкост, че повечето малчугани сега дори не са виждали агънце как суче от майка си, как се хранят домашни животни, как се взимат яйцата от кокошарника и още много, много други.. 

Ако и Вашето дете до сега не е виждало подобни неща и не е имало късмета да изпита щастието от това да живееш и играеш на село, покажете му това видео, съветват колегите от bgkef.com. То със сигурност ще Ви трогне, защото би Ви върнало доста назад във времето, карайки Ви да си припомните безгрижните детски години на село, при баба и дядо.. A децата определено ще разберат колко по-хубаво е било от сега..

Ах, толкова хубаво беше... 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още