„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това видео ще Ви накара да откачите! Вижте какво прави този човек!

04.03.2016 | 15:54
15190 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

В модерният свят, в който живеем малцина са вярващите в свръхестественото. Дали сте от тях или не, всъщност няма особено значение, защото видеото, което избрахме да Ви покажем ще Ви смае!

Advertisement:
Advertisement:

Главното действащо лице в него е Динамо – изключително популярен през последните години илюзионист. Това, което го прави специален, обаче че факта, че неговите така наречени фокуси, приличат повече на магии, от колкото на номера. Динамо е роден през 1982г., във Великобритания и е отгледан в имението на дядо си. Точно там се научава да прави магии, разкриват от bgkef.com.

Истинското му име е Стивън, а прякорът си Динамо е получил случайно – по време на едно събитие, мъж от публиката е бил толкова впечатлен от способностите му, че изкрещял „Ей, хлапето е динамо”.

Наистина, нещата които този мъж прави са удивителни и нямат логично обяснение. Вижте уникалните кадри и се убедете със собствените си очи. Гарантирано ще останете без думи. Е, разбира се винаги ще се намеря и скептици, които ще кажат че всичко е монтаж...

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още