„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това уплашено до смърт куче не спира да плаче, но в този момент ветеринарят прави това! Толкова трогателно!

04.03.2016 | 16:22
23315 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Едва ли има човек, който да не знае, че и животните имат нужда от любов и грижи, също като хората. Особено, когато са малки или са загубили близките си. При кучетата изоставянето и отритването са често срещани, а това дълбоко травмира животинките, докато се намери някой да ги прибере и обикне. 

Advertisement:
Advertisement:

Днес ще Ви разкажем историята на това куче- Миша. По неволя тя се намира в приют за животни в Балтимор, Сащ- един от най-известните и големи приюти за животни. Там екип от специалисти трябва да направят на Миша сериозна и много болезнена операция.

След като Миша се събужда, започва да плаче жално, в буквалния смисъл на думата, защото се чувства сама и много уплашена. Намира се, обаче един помощник хирург, който да съжали горкото кученце и да го успокои по изключително затрогващ начин, коментираха колегите от ПИК.

Във видеото по-долу можете да видите какво точно прави този състрадателен хирург и как това се отразява на уплашената Миша. Кадрите са наистина трогателни! 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още