„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това уникално видео за България си заслужава гледането!

08.02.2016 | 20:45
15020 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Нашата прекрасна и китна страна от години наред вълнува не само жителите на България, но и голям брой туристи. Всяка година у нас идват хиляди туристи, за да видят удивителната красота на природните ни забележителности, китни селца и градчета, исторически паметници и прочие.

Advertisement:
Advertisement:
 

Грехота е да има толкова прекрасни места у нас, а те да не бъдат наблюдавани от човешко око. Историята ни пази удивителни крепости и паметници, които са уникални сами по себе си и носят духа на България и българското. А за природните ни забележителности, като Белоградчишките скали, Рилските езера, Мадърския конник, Шипка, Царевец, Триградското ждрело, Перперикон, Античния театър в Пловдив и още много, много други са само част от богатствата, с които ни е дарила Майка България. 

Колегите от bgkef.com показаха едно удивително видео, което определено трябва да бъде изгледано от всеки българин, пък и не само! То е малко повече от 7 минути, но в него са събрани всички красоти на България, показани под звуците на една от най-великите и изключително силни песни, правени някога у нас, на Стефка Съботинова- Притури се планината.

Изгледайте видеото и бъдете горди, че сте Българи! 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още