„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това писмо на една бедна майка разтърси цяла България! Храни децата си с маргарин и хляб, докато Цачева хвърля храна за 1700 лева!

14.07.2015 | 15:19
12358 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Писмото на една бедна майка, публикувано във вестник "Зора", буквално разтърси и взриви всички медии у нас!

Advertisement:
Advertisement:

В писмото си, Елена Иванова разкрива, че работи в столичен ресторант за мизерни пари, за да издържа двете си деца. Тя останала потресена, обаче, когато една вечер Цецка Цачева решила да направи резерващия в същия ресторант, за 4-ма човека. Заради тази резерващия, обаче ресторантът буквално бил вдигнат на балон, защото първо минали от НСО, за да установят дали нещо не застрашава Цачева и компанията ѝ, а след това гербаджийката поръчала почти цялото меню. Само отбрани екопродукти!

На въпросната вечеря, Цачева и компанията ѝ почви не хапнали от храната, а някои ястия дори с виличка не били докоснати. И от ресторанта се принудили да изхвърлят храната, която възлизала на стойност, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, 1700 лева, след като компанията си тръгнала!

Елена споделя още, че тя работи къртовски труд близо 4 месеца, за да изкара тези пари, а Цачева ги хвърлила на боклука. И междувременно повтаряла по телевизията как пари за децата в България и увеличаване на детските няма, за увеличение на заплатите няма и прочие. Но има почти 2 хиляди лева, за да угоди на гостите си с изискана и скъпоструваща храна, която дори не докоснали.

Писмото на бедната майка, разказваща как вечеря Цецка Цачев, веднага взриви всичко социални мрежи у нас и разбуни духовете в обществото. Тъжното в случая е, обаче, че надали някой от управляващите у нас ще обърнат внимание на писмото и най-вероятно ще се измъкнат с поредното абсурдно оправдание, че това е била бизнес-вечеря и прочие, коментираха колегите от Skandalno.net.

© skandalno.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още