„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това определено е най-лудият начин да направиш предложение за брак! Вижте!

25.10.2015 | 12:17
3448 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Предложението за брак е вълнуващ и неповторим момент за всяка двойка. Някои хора предпочитат това да бъде интимно преживяване, само за тях двамата, други нямат притеснение от публичността и решават да споделят изживяването със своите близки приятели.

Advertisement:
Advertisement:

Въобще, колкото различни хора, толкова и различни предложения има. Днес, обаче решихме да Ви покажем едно наистина уникално предложение за брак! Главният герой в него се казва Джош. Той има намерение да предложи брак на своята половинка, Брук по време на парти, на покрива на сграда, пред очите на най-близките им приятели.

До тук, всичко звучи нормално, нали? Джош, обаче явно си пада малко шегаджия, защото спретва уникален номер на бъдещата си жена, който за малко да и докара инфаркт! С помощта на приятелите си, бъдещият жених спретва шоу, което си заслужава да се види. Лицето на Брук, за секунди се променя до неузнаваемост – от пълно щастие, до неподправен ужас, коментират от сайта bgkef.com!

Ако и на Вас скоро Ви предстои да отправите заветният въпрос към половинката си, помислете как да направите този миг истински незабравим  и за двамата. Дори да искате по-интимна обстановка по време на предложението, винаги може да вкарате в нея някакъв елемент на неочаквана изненада, който да Ви остане спомен завинаги.

Вижте и Вие това неповторимо предложение за брак. То е малко щуро, малко лудо, но със сигурност и Брук и Джош ще го запомнят цял живот.

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още