„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това не е просто сватба! Това е нещо много повече! ВИДЕО!

20.01.2016 | 19:15
8669 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Сватбата е един от най-дългоочакваните и мечтани моменти за всяко момиче. То мисли доста дълго време за този момент, но е много трудно да си представи именно този миг без един от най-важните хора в живота на всяко малко и вече пораснало момиченце- бащата..

Advertisement:
Advertisement:

Лиза Уилсън и Робърт Пантоя са двойка, която много се обича и няма търпение да станат семейство. Н0 за Лиза сватбата няма да бъде същата, защото баща ѝ няма да присъства. Той е диагностициран с рак и лежи на смъртно легло в болница, където да поддържат живота му, а тя категорично отказва да каже заветното "ДА!", ако той не присъства на сватбата и с Робърт правят нещо наистина уникално. 

За да види бащата на Лиза как тя се омъжва, младоженците пренасят церемонията в болничната стая на таткото, за да може и той да присъства, предават колегите от lifebg.net. 

Само седмица след церемонията бащата на Лиза губи битката с рака, но е щастлив, че е видял този важен за всички момент- сватбата на дъщеря му. А по време на церемонията в болничната стая тя дори танцува с него първият танц между бащата и дъщерята, която вече е омъжено момиче. 

Изгледайте видеото и сами ще се убедите колко по-ценни неща има в живота от материалните блага. Видеото е наистина трогателно! 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още