„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това момиченце трогна целия свят със съдбата си и рядката аномалия, която има..

03.11.2015 | 16:26
58472 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Това е историята на едно 6-годишно момиченце от руски произход, което страда от изключително рядка аномалия. 

Advertisement:
Advertisement:

Още докато майката на детето била бременна, лекарите ѝ казали, че след раждането си, бебето няма да оцелее. Но това по никакъв начин не разколебава бъдещата родителка да роди и въпреки, че на няколко пъти бива съветвана да направи аборт, тя не го прави. А детето ѝ се "отплаща" за това. 

Вече 6 години след раждането си, момиченцето е живо, оцеляло след раждането си и расте. Но аномалията, от която страда си оказва влияние. Тя се състои в това, че сърцето на детето не е там, където трябва да бъде и буквално се вижда на повърхността на кожата. Подобен вид аномалия е рядко срещана, но все пак има хора, които се раждат така. Не винаги тя засяга именно сърцето на детето. 

За щастие, майката намерила лекар, който може да се справи с рядкото заболяване на дъщеря ѝ. По тази причина семейството се мести да живее в Северна Калифорния. Специалистът, който трябва да направи изключително сложната и рискована операция се намира в Бостънска клиника, но към този момент извършването на самата операция е невъзможна, защото физически тялото на момиченцето все още не е готово да издържи на процедурата. Тя ще трябва да изчака още поне 2 години, докато тялото ѝ стане стабилно да се подложи на операцията и да я издържи. А родителите се молят само детето им да е добре, защото реално погледнато нейното сърце не е защитено, заради необичайното си местоположение, предадоха колегите от ПИК. 

А Ние желаем много късмет и успешно преминаване на операцията на това дете, заслужаващо да изживее дните си пълноценно и докрай. 

 

© pik.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още