„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това момиче за малко не загуби ръката си, заради навик, който почти всяка дама прави!

05.02.2016 | 17:35
16138 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много момичета имат навик на излизане от вкъщи да си слагат на ръката ластик за коса, с който да приберат косите си, ако започнат да им пречат по някое време. Едва ли много от дамите знаят, обаче, колко вреден може да бъде този навик и какви големи последици може да има. 

Advertisement:
Advertisement:

Момиче от Кентъки на име Одри Коп разкри за последиците от този навик, който тя имала редовно..

Една сутрин Одри си сложила ластика за коса на ръката и излязла за работа. До тук нищо притеснително.. Ластикът, обаче имал малки частици брукат, които се оказали доста опасни за нея.. Ластикът направил малка драскотина на китката на Одри, а от там драскотината се възпалила. Коп веднага отишла на преглед, а лекарят ѝ казал, че най-вероятно не е нищо сериозно. Докато на следващата сутрин Одри не видяла, че на ръката ѝ буквално има дупка. Отишла на друг доктор, който направо се шокирал от гледката. Възпалението толкова бързо се разпространило, че буквално за часове Одри за малко не останала без ръка. 

Направили ѝ изключително сложна операция, чрез която да запазят ръката на Одри, а след това ѝ обяснили, че ластиците за коса съдържат изключително много бактерии, които могат да проникнат в кожата дори през драскотина. За това трябва да се мият редовно, както и четката или гребенът за коса. А тези ластици с бляскавите частици са още по-опасни, предават колегите от zajenata.com. Така че, бъдете внимателни и забравете за вредния навик да носите ластиците си за коса по ръцете. 

© zajenata.bg
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още