„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това момиче в инвалидна количка направи нещо наистина уникално! Вижте!

20.10.2015 | 17:08
3198 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Много пъти, трудностите които ни сервира живота са изненадващи и напълно неочаквани. Доста хора са способни да се отчаят в такъв момент и да се затворят в себе си.

Advertisement:
Advertisement:

Тази жена, обаче е пример, за това какво се прави, когато живота ти сервира нещо лошо! Нейното име е Юлия. Когато е била едва на 13 години, тя се разболява от Спинална мускулна атрофия. Това е невродегенеративно заболяване и е изключително сериозно.

Заради болестта си, Юлия напуска училище и прекъсва контактите си с близки и приятели. Тя е отчаяна и се затваря все повече и повече в себе си.

Юлия разказва, че винаги е обичала музиката. И именно тя е изиграла огромна роля, в това момичето да се стегне и да продължи да живее, въпреки това, което я е сполетяло, разкриват от bgkef.com. Мракът и отчаянието, обзели Юлия отстъпват, тя вдига високо глава и започва да прави това, което умее най-добре – запява!

Изгледайте видеото и вижте как това невероятно момиче, макар и приковано в инвалидна количка, успява да изправи хиляди хора на крака в руско риалити предаване.

Юлия е истинско доказателство за силата на човешкият дух! Въпреки, че живота и не е това, което тя е очаквала, младата жена все пак намира сили да се стегне и да продължи напред!

 

© bgkef.com
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още