„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това момиче страда от най-рядкото заболяване в света!

23.11.2015 | 19:14
23596 четения
323 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Ния Селвея е едно 17-годишно момиче, което има тежката съдба да страда от едно наистина рядко заболяване. В света има едва 35 случая като нейния, а болките които изпитва всеки ден са просто неописуеми. 

Advertisement:
Advertisement:

Заболяването се нарича Аквагенична уртикария и се изразява в това, че болният изпитва жестоки болки при допир с вода. Именно за това Ния не може и да заплаче дори, когато я боли, тъй като сълзите ѝ веднага предизвикват алергична реакция, което води до още по-силни болки. 

Заради рядкото си заболяване, Ния изпитва и ужасни болки, докато си взима душ. Тя самата разкрива, че влиза в банята по най-бързия начин и се къпе, докато не започне да изпитва вече непоносими болки. Интересното е, че докато си мие ръцете няма проблеми с водата, нито като я пие. Една капчица, обаче да се докосне до някоя друга част от тялото ѝ и кожата и сякаш започва да гори, предават колегите от mall359.com.

Първите симптоми на болестта при Ния се появили още, докато била на 5 годинки. Първоначално тя и близките ѝ не разбрали какво се случва с нея, но по-късно специалисти поставили диагнозата. За съжаление, Ния ще трябва да живее със заболяването си цял живот, тъй като до момента за него лечение няма. Причината за това е, че в света има наистина малко такива случаи и никой не се наема да разработи лекарство. 

 

© mall359.com.
Advertisement:
323 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още