„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на услугите ни приемате, че можем да използваме „бисквитки“.
Да, разбрах!
Финскинг БНБ:
EUR 0.00000
USD

Това момиче има кожно заболяване! Но това не ѝ пречи да бъде секси! Вижте!

08.11.2015 | 14:32
11311 четения
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Истинско вдъхновение – почти цялото тяло на това 24-годишно момиче е изринато! Този факт, обаче по никакъв начин не и пречи да се чувства красива и женствена в собствената си кожа.

Advertisement:
Advertisement:

Нейното име е Джорджия Лануза. Тя сама споделя, че страда от вид псориазис, но е успяла да надмогне комплексите си и се чувства страхотно! Джорджия буквално се превърна във вдъхновение за милиони хора по цял свят.

Тя разкрива, че болестта и се е появила, когато е била на 11-годишна. Тогава баща и загива по време на катастрофа и силният стрес  кара тялото на момичето да се изрине. Докато стане на 13 обривът на Джорджия е засегнал 97% от тялото ѝ!

По време на пубертета, момичето се срамувало от състоянието и си и се е криело зад дълги ръкави и много дрехи. Днес, обаче тя няма такива притеснения и смята, че всички хора трябва да се гордеят със себе си, независимо от начинът, по който изглеждат телата им, предават от lifebg.net.

За състоянието на блондинката, поне за момента, няма известен лек. Ясно е само, че то се влошава, когато тя е под стрес, както и през лятото заради жегата. Скоро Джорджия ще поведе информационна кампания за заболяването си. Тя иска да се опита да вдъхнови всички в нейното положение да не се срамуват от несъвършенствата си, а да ги приемат като част от тяхната уникалност!

 

© lifebg.net
Advertisement:
0 споделяния
Facebook Share Twitter Share

Прочети още